34%

Soluție Întretinere Lentile PIILOSET BioSoak 100ml

31,00 RON 47,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Piiloset BioSoak 100ml este o soluție multifuncțională pentru întreținerea lentilelor, recomandată pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon-hidrogel. Soluția de întreținere este ambalată în flacon de 100ml. 

Agent biologic de curățare delicat și unic

Agentul biologic de curățare facilitează și îmbunătățește acțiunea dezinfectantului. Creat de Piiloset, agentul biologic de curățare care nu afectează mediul înconjurător este utilizat doar în produsele de îngrijire Piiloset. Agentul special biodegradabil și compatibil cu țesutul alunecă pe ochi fără a cauza iritații ale ochiului sau pielii. Mai mult decât atât, în apă nu provoacă nicio deteriorare vreunui organism viu și nu lasă niciun reziduu chimic.

Soluția de întreținere este folosita pentru a curăța, dezinfecta si îndepărta depozitarea proteinelor de pe lentilele de contact moi si lentile din silicon hidrogel. Cu un conținut mai curat din punct de vedere biologic, soluția este compatibila cu țesutul uman, îndepărtează murdăria de pe suprafața lentilei și este biocompatibila cu ochiul uman. Această proprietate unică a curățării biologice face din Piiloset BioSoak o soluție pentru îngrijire extrem de sigura și blânda chiar si cu ochii cei mai sensibili.

Piiloset BioSoak este o soluție multifuncțională pentru întreținerea lentilelor, recomandată pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon-hidrogel. Soluția de întreținere este ambalată în flacon de plastic 100ml suficienta pentru aproximativ 30 utilizări.

Acest flacon se recomandă celor care folosesc ocazional lentilele de contact sau celor care doresc un recipient de dimensiune mică.

ATENȚIE: Soluția de întreținere trebuie aruncată după 4 luni de la desigilare, chiar dacă nu a fost folosită complet.

Detalii

Brand

Produse recomandate