Livrare Gratuită pentru comenzi de minim 199 lei
Termen Livrare: 24-48h

Lentile colorate, Albastre, Azul Blue HD

[1]
127,00 RON 190,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cumperi 3, Primesti 1 GRATUIT

Descriere

  • Lentilele Hidrocor sunt soluția perfectă pentru cei care doresc să experimenteze o schimbare ușoară și fascinantă a culorii ochilor, obținând în același timp un aspect natural și vibrant.

    Aceste lentile de contact opace se potrivesc majorității culorilor de ochi, în special celor cu ochi de culoare închisă, și sunt ideale pentru cei care caută o transformare radicală a aspectului lor. Prețul indicat este pentru o pereche de lentile plane, fără dioptrii, oferindu-ți libertatea de a-ți personaliza look-ul.

    Specificațiile tehnice ale lentilelor sunt remarcabile, cu un timp de purtare de 365 de zile, conținut de apă de 40%, rază de curbura de 8,6 mm și un diametru de 14,2 mm, asigurând un confort și o adaptare perfectă la ochii tăi. Lentilele sunt fabricate din materialul de încredere PolyHEMA, garantând durabilitate și siguranță.

    În interesul sănătății ochilor tăi, reține că aceste lentile NU trebuie purtate în timpul somnului. Pentru întreținerea lor optimă, este recomandată o soluție specială, iar pentru păstrarea lor în condiții sigure, un suport dedicat este esențial. Dacă nu deții încă aceste accesorii, le poți găsi în meniul nostru "Soluții & Accesori" alături de o gamă variată de accesorii pentru lentile. Transformă-ți privirea și adaugă un strop de culoare cu lentilele Hidrocor!

Dacă nu ați mai purtat lentile de contact vă recomandăm să consultați manualul ce cuprinde instrucțiuni de utilizare oferite de site-ul nostru pentru a obține informațiile care te intereseză și pentru ușurința în utilizare lentile de contact. De asemenea, vă informăm că toate modelele prezentate pe site-ul nostru se află în stoc și sunt disponibile pentru livrare rapidă.

NOTĂ: Imaginele de prezentare sunt reale, făcute de la aproximativ un metru distanță pentru a vă face o idee despre rezultatul final, cu toate acestea imaginile au caracter informativ iar în funcție de culoarea ochilor dumneavoastră rezultatul final poate fi diferit.


Aici găsiți oferta noastră de lentile de contact albastre ce combină confortul și calitatea de fabricație. Toate lentilele colorate albastre care se regăsesc în magazinul nostru sunt certificate ISO și beneficiază de standardele CE plus aviz de funcționare din partea Min. Sănătăți.  Cel mai frecvent diametru al lentilelor este de 14,00 mm. Alegerea ta poate fi de la un albastru natural până la un albastru intens sau închis.

Atragem atenția asupra faptului că în funcție de culoarea ochilor dvs. pot exista diferite rezultate de albastru în funcție de culoarea irisului dvs. Într-adevăr, o persoană cu ochi de culoare închisă va avea ca rezultat o nuanță de albastru mai mult sau mai puțin pronunțată și invers un ochi de culoare deschisă va avea ca rezultat o schimbare mai accentuată pentru culoarea albastră. În toate cazurile, lentilele noastre sunt de calitate și vei rămâne plăcut surprinsă de rezultat!

Toate lentilele de contact albastre prezentate spre vânzare sunt ambalate individual în ambalaje tip blister steril, iar prețul este pentru o pereche de lentile și include tva. Ne străduim să oferim o gamă cât mai bogată în culori și modele la un preț cât mai mic.
Dacă nu ați mai purtat lentile de contact vă recomandăm să consultați manualul ce cuprinde instrucțiuni de utilizare oferite de site-ul nostru pentru a obține informațiile care te interesează și pentru o mai bună manevrabilitate în utilizarea lentilelor de contact.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
i
ionela varut
01 sept. 2020
Eu una sunt multumita de cum se vede pe ochii mei, natural si nu foarte indraznet.

Promotii

3+1 Gratis