Livrare Gratuită pentru comenzi de minim 199 lei
Termen Livrare: 24-48h
18%

Soluție Întretinere Lentile Horien™ UltraComfort 360 ml + Suport Lentile

39,99 RON 49,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Horien Ultra Comfort reprezintă o soluție versatilă creată pentru a îngriji lentilele de contact moi. Datorită compoziției sale, aceasta se evidențiază prin abilitățile sale superioare de curățare, clătire și dezinfectare. Pe lângă acestea, oferă și o lubrifiere adecvată, menținând hidratarea și asigurând un mediu sigur pentru păstrarea lentilelor de contact. Ceea ce este remarcabil este că soluția este potrivită și pentru cei cu ochi sensibili, deoarece pH-ul său aproape că se potrivește cu cel al lacrimilor naturale.

Horien Ultra Comfort elimină bacteriile periculoase și îndepărtează toate depunerile de proteine care se acumulează pe lentilele de contact pe parcursul zilei. Astfel, asigură o curățare eficientă, fără a necesita îndepărtarea manuală a tuturor reziduurilor. Pentru dezinfectare, este suficient să păstrați lentilele de contact în soluție timp de cel puțin 6 ore, fără a mai fi necesară manipularea acestora. Componentele speciale ale soluției Horien Ultra Comfort se asigură că lentilele rămân lubrifiate și hidratate pe tot parcursul zilei, în timp ce pH-ul similar cu cel al lacrimilor naturale minimizează orice disconfort ocular.

Ingrediente:

Horien Ultra Comfort este o soluție tampon sterilă ce conține tampon boric și clorură de sodiu, împreună cu sare de sodiu (EDTA) și (PHMB) ca agenți de conservare. Compoziția sa include:

  • 0,0001 % biguanid polihexametilen (PHMB)
  • 0,05 % din edetat disodic (EDTA)
  • poloxamina acidului boric
  • clorură de sodiu
  • borat de sodiu

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review